Kakkerlakken Bestrijden Bel direct de lokale bestrijder 085-0296297

Bel ons direct

085 - 029 6297

Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed

De beste tips tegen Kakkerlakken in huis

Kakkerlakken in huis.

Voor de meeste mensen een ware nachtmerrie. Wat kakkerlakken zijn ongedierte wat niet bij u thuis hoort rond te lopen.

De meeste mensen zullen ook gelijk in paniek schieten. En niet geheel onterecht, want waar een kakkerlak is, zijn er meerderen.

Kakkerlakken komen namelijk altijd voor in plagen. Dit komt omdat de kakkerlak voortplanting razend snel gaat.

Kakkerlakken in huis zijn een steeds groter probleem in Nederland. Hieronder leggen we u uit hoe u moet handelen als u last heeft van kakkerlakken.

Wat u niet moet doen bij kakkerlakken in huis

Hoewel kakkerlakken in huis een vervelend probleem is en u hier eigenlijk gelijk vanaf wilt, is het belangrijk om goed na te denken voordat u een beslissing neemt.

Veel mensen hebben de neiging om direct het huis op zijn kop te zetten en met tal van bestrijdingsmiddelen aan te komen.

Dit is niet slim, want een hele kakkerlakkenplaag is moeilijk uit te roeien door een iemand met een spuit insectenspray.

Bovendien bouwen kakkerlakken resistentie op tegen deze bestrijdingsmiddelen waardoor ze in de toekomst nog moeilijker te verdelgen zijn.

kakkerlakken in huis

Foto: ric_k

Kakkerlakken in huis is niet fijn en we kunnen ons voorstellen dat u zich er een beetje voor schaamt. Hoewel dit nergens voor nodig is gaat u het waarschijnlijk niet aan de grote klok hangen.

Toch is het wel belangrijk om contact te zoeken met uw buren in naastgelegen panden. Kakkerlakken planten zich razendsnel voort en het kan heel goed zo zijn dat ze zich ook al bij de buren hebben genesteld.

Het zou zonde zijn als u straks de nodige maatregelen hebt getroffen om van kakkerlakken in uw huis af te komen, alleen het probleem komt weer terug omdat uw buren er ook last van hadden.

Hoe vervelend het ook is, laat ook uw buren weten dat u last heeft van kakkerlakken is huis.

Het is trouwen niet schadelijk om kakkerlakken dood te trappen. Dit zorgt niet voor extra overlast, zoals veel verhalen doen zeggen.

Wat u wel moet doen bij kakkerlakken in huis

Kakkerlakken komen af op warme vochtige plaatsen waar ze zich kunnen voeden en voortplanten. Zorg daarom dat deze plekken niet aanwezig zijn in uw huis en laat geen etensresten rondslingeren.

Laat ook het hele huis regelmatig doorluchten om stank en warme vochtige plekken te voorkomen.

kakkerlakken in huis

Foto: Swami Stream

Ga daarnaast op zoek naar sporen van kakkerlakken. Dit kunnen uitwerpselen zijn, aangevreten verpakkingen of resten van kakkerlakken eitjes.

De beste maatregel die u kunt nemen is om zo snel mogelijk contact te zoeken met een gespecialiseerde ongedierte bestrijder.

Deze kan u op een professionele manier van uw probleem afhelpen.

Bel ons direct of vraag advies aan

085 - 029 6297, Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed