Kakkerlakken Bestrijden Bel direct de lokale bestrijder 085-0296297

Bel ons direct

085 - 029 6297

Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed

Hoe komen kakkerlakken in huis?

Hoe komen kakkerlakken in huis? Deze vraagt moet u zichzelf stellen als u last heb van kakkerlakken in uw woning. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk van dit kakkerlakkenprobleem af, maar daarvoor is het goed om eerst de oorzaak van het probleem te bepalen.

Als u weet hoe de kakkerlakken in huis zijn gekomen kunt u daarna maatregelen treffen om de kakkerlakken te bestrijden.

Er zijn verschillende manieren waarop kakkerlakken in uw woning terecht kunnen komen. Op deze pagina leggen we u uit welke manieren dit zijn en waarom het belangrijk is om dit te weten te komen.

Hoe komen kakkerlakken in huis?

hoe komen kakkerlakken in huis

Ten eerste kunnen kakkerlakken in uw huis terecht komen door bagage. De laatste decennia is de internationale handel sterk toegenomen. Er worden vele producten geïmporteerd uit andere landen.

Kakkerlakken houden vaak van een warm en vochtig klimaat. Er zijn bijvoorbeeld veel verhalen bekend over kakkerlakken die terecht zijn gekomen in dozen met bananen of andere producten die naar Nederland werden geëxporteerd.

Als u vervolgens wat spullen koopt in de winkel, bestaat de kans dat daar nog levende kakkerlakken tussen zitten en dat u deze dus meeneemt in uw woning.

Daarnaast is er vaak niet één kakkerlak aanwezig, maar een echte kakkerlakkenplaag. De kans bestaat dus dat de kakkerlakken zijn overgekomen uit de woning van uw buren.

Ook leven er diverse soorten kakkerlakken gewoon in Nederland. Deze kakkerlakken komen op etensresten af in uw huis. Is uw huis dus niet netjes en opgeruimd, dan is de kans op kakkerlakken een stuk groter.

Daarnaast is de verspreiding van kakkerlakken ook explosief gegroeid door websites zoals marktplaats.nl. Hier wordt veel gehandeld in tweedehands spullen. Kakkerlakken kunnen zich verstoppen in deze spullen zoals, kasten, koelkasten, kleding of andere meubels en interieur.

Als erg gehandeld wordt in tweedehands spullen kunnen kakkerlakken dus via deze spullen uw huis binnenkomen.

Waarom is het belangrijk om te weten hoe kakkerlakken uw huis binnen zijn gekomen?

Het is belangrijk om er achter te komen hoe kakkerlakken uw huis binnen zijn gekomen, omdat u misschien niet de enige bent die last heeft van de kakkerlakken.

Misschien heeft u wel last van kakkerlakken doordat deze zijn overgekomen van uw buren. Als u vervolgens professionele bestrijding laat komen, en uw buren doen dat niet, dan is de kakkerlakkenplaag binnen de kortste keren ook weer aanwezig in uw woning.

Overleg daarom altijd met uw buren als u van plan bent om professionele hulp in te schakelen.

Bel ons direct of vraag advies aan

085 - 029 6297, Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed