Kakkerlakken Bestrijden Bel direct de lokale bestrijder 085-0296297

Bel ons direct

085 - 029 6297

Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed

Kakkerlakken bestrijden kosten

Heeft u last van kakkerlakken? Dan bent u waarschijnlijk benieuwd naar wat Kakkerlakken bestrijden kosten gaat?

De kosten van Kakkerlakken bestrijden heeft met een aantal factoren te maken. Op deze pagina geven we u meer informatie.

Kakkerlakken bestrijden kosten

Hoeveel kakkerlakken bestrijden kosten gaat is afhankelijk van de omvang van de kakkerlakkenplaag, de grootte van uw woning en de plaatsen waarom kakkerlakken zich verstopt hebben.

kakkerlakken bestrijden kosten

Omvang van de kakkerlakkenplaag

Vaak is het zo dat wanneer u een kakkerlak in uw woning gezien heeft, er meerdere aanwezig zijn. Kakkerlakken komen uw woning binnen via bagage, via nabij gelegen panden, of in tweedehands meubels.

Ze planten zich razendsnel voort, dus tegen de tijd dat u een kakkerlak gezien hebt, zijn er in veruit de meeste gevallen al veel meer kakkerlakken aanwezig, en heeft u dus al te maken met een ware kakkerlakkenplaag.

U begrijpt dat hoe groter de omvang van de plaag is, des te hoger de kosten kunnen oplopen. Dit is ook een van de redenen waarom u direct actie moet ondernemen als u een kakkerlak gezien heeft in uw woning of bedrijf.

Hierdoor kunt u oplopende schade en kosten voorkomen.

Grootte van uw woning

Ook de grootte van uw woning of bedrijf is van belang als het gaat om hoeveel kakkerlakken bestrijden kosten gaat. Als u een grotere woning hebt, moet er op meerdere plaatsen inspectie gedaan worden om te controleren waar kakkerlakken zich verschuilt hebben.

Verstop plaatsen

De kakkerlak houdt van donkere, warme verstopplaatsjes. Bijvoorbeeld bij het motortje van uw koelkast. In sommige gevallen zal de kakkerlak alleen hier aanwezig zijn en zal de bestrijding van dit ongedierte wat eenvoudiger zijn.

Vaak is het echter zo dat de beestjes zich op meerdere plaatsen door het huis verstoppen. Onder andere in kieren en gaten in de muur, onder de vloer, achter houten plinten en andere donkere plekjes.

Deze plekken maken bestrijding veel lastiger, en daarom ook kostbaarder.

Is Kakkerlakken zelf bestrijden een optie?

Omdat de kosten van een kakkerlakken bestrijding soms hoog op kunnen lopen, heeft u misschien de neiging om eerste zelf wat methoden te proberen om dit ongedierte te verdelgen.

Helaas is dit vaak tevergeefs.

Er is bijvoorbeeld insectenspray te verkrijgen. Maar veel experts geven aan dat dit niet werkt en zelfs een averechts effect heeft. De kakkerlak bouwt namelijk resistentie op tegen dergelijke middelen waardoor hij alleen maar moeilijker te bestrijden is.

Daarnaast werkt bijvoorbeeld een lijmval wel om een aantal kakkerlakken te vangen en de omvang van het probleem in kaart te brengen, maar zult u hiermee nooit alle kakkerlakken kunnen verdelgen. De plaag blijft dus toch bestaan.

Voor een echt effectieve behandeling is in de meeste gevallen deskundige bestrijding nodig door een expert.

Deze kunnen het probleem in kaart brengen, alle verstoppinkjes van de kakkerlak achterhalen en vervolgens de meest effectieve bestrijdingsmethode kiezen.

Heeft u last van kakkerlakken, en wilt u wat advies inwinnen bij een expert. Of misschien wilt u weten wat bestrijding ongeveer bij u zou gaan kosten? Bel dan eens vrijblijvend en gratis met een van onze experts via onderstaand nummer.

 

Bel ons direct of vraag advies aan

085 - 029 6297, Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed