Kakkerlakken Bestrijden Bel direct de lokale bestrijder 085-0296297

Bel ons direct

085 - 029 6297

Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed

Kakkerlakken bestrijder inschakelen

Een kakkerlak is een insect, heeft zes poten en lijkt op een roodbruine kever. Het is één van de grootste insecten die er bestaan. En ook één van de gevaarlijkste voor onze gezondheid.

Er is maar één methode om komaf te maken met deze insecten. De hulp inroepen van een kakkerlakken bestrijder. Een kakkerlakken bestrijder weet hoe hij deze insecten moet aanpakken en verdelgen.

Want kakkerlakken zijn gevaarlijk voor de gezondheid:

Kakkerlakken zijn gevaarlijk voor de gezondheid. Want een kakkerlak verspreid verschillende ziektes. Ze kunnen tyfus, dysenterie, salmonella, buikgriep en gastro-enteritus overbrengen. En deze ziektes zijn vooral gevaarlijk voor kinderen en oudere mensen. De uitwerpselen van de kakkerlak kunnen zorgen voor eczeem en astma.

kakkerlakken bestrijder

Kakkerlakken bestrijden: tips of fabeltjes

– Als men een kakkerlak dood trapt, zorgt men voor de vermenigvuldiging van de kakkerlak. Dit is een fabeltje maar het is wel zo als men een kakkerlak dood trapt dat men er goed moet opletten dat de eitjes ook dood zijn. Bij bedreiging zal de kakkerlak zijn pakket met eitjes lossen. Want een kakkerlak legt zo veel eitjes dat er direct een kakkerlakkenplaag van komt.Daarom is het steeds aan te raden goed op te letten als u terug komt van een land waar veel kakkerlakken zitten of een land waar de hygiëne te wensen overlaat, dat alles direct gereinigd wordt om te vermijden dat de kakkerlak zich hier zou vermenigvuldigen en voor een plaag zorgen. Het is haast onmogelijk om zelf de kakkerlakken te bestrijden en om alle eitjes te vernietigen. Roep tijdig hulp in van een kakkerlakken bestrijder.

– De geur van de kakkerlak die men dood trapt trekt nog meer kakkerlakken aan. Een dode kakkerlak verspreid geen geur meer. Het zijn de levende kakkerlakken die een onaangename geur genaamd “feromoon” verspreiden die uw huis doen stinken. Door deze verspreiding van de stinkende geur communiceren zij met elkaar en kunnen zij zich voortplanten.

Waar zitten kakkerlakken verstopt?

Kakkerlakken houden van vochtige, warme plaatsen. U kan ze vooral vinden in keukenkastjes, onder de koelkast, in de warme badkamer of in de donkere kelder. Kakkerlakken voeden zich met alles wat ze tegen komen. Ze kunnen tot zelfs twee maand zonder voedsel.

Heeft u last van kakkerlakken?

Een kakkerlakkeninvasie kan u herkennen als:

  • U er eentje ziet, want ze zijn nooit alleen.
  • U kleine vervelingshuidjes ziet of uitwerpselen die lijken op gemalen koffie.

Hoe kakkerlakken vermijden in uw huis?

  • Zorg steeds dat er geen overblijvende etensresten ergens achterblijven in huis zelf.
  • Maak regelmatig schoon onder koelkasten, keukenkastjes enz.
  • Zorg dat u regelmatig uw huis verlucht zodat het vochtige wegtrekt uit uw huis.
  • Bewaar afval zo veel mogelijk in een afgesloten bak.

Hoe kakkerlakken bestrijden?

Zelf kakkerlakken bestrijden is een onbegonnen werk. Enkel gespecialiseerde firma’s kunnen een kakkerlakkenplaag uitroeien of zijn effectief als kakkerlakken bestrijder. Deze kakkerlakken bestrijder weet waar de kakkerlakken zich bevinden of zich verstoppen. Omdat kakkerlakken zo snel vermenigvuldigen kan u onmogelijk zelf alle kakkerlakken uitroeien.

Heeft u last van kakkerlakken? Vreest u een echte kakkerlakkenplaag? – Contacteer een kakkerlakken bestrijder!

Aarzel niet en neem nu contact op met onze firma om uw kakkerlakken te bestrijden en uit uw huis te verwijderen. Wij werken samen met gespecialiseerde bedrijven in het bestrijden van kakkerlakken en ander ongedierte.

U kan ons vrijblijvend bellen of mailen via het telefoonnummer of het aanvraag formulier op de website. Een gespecialiseerde kakkerlakken bestrijder neemt dan zo snel mogelijk contact met uw op, zodat u voor eens en voor altijd van uw probleem af bent.

Bel ons direct of vraag advies aan

085 - 029 6297, Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed