Kakkerlakken Bestrijden Bel direct de lokale bestrijder 085-0296297

Bel ons direct

085 - 029 6297

Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed
kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken zelf bestrijden

Kakkerlakken in huis is een groeiend en hardnekkig probleem. Door toenemend transport en meer mensen die reizen, liften kakkerlakken gemakkelijk mee in de bagage van passagiers en in ladingen van vrachtwagens, boten en vliegtuigen. Eenmaal in Nederlands vestigen ze zich in huizen en bedrijven en kunnen ze uitgroeien tot een ware kakkerlakkenplaag die lastig te bestrijden is.

kakkerlakken zelf bestrijden

foto door graftedno1

Als u last heeft van een kakkerlakkenplaag wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk van af, maar kun je kakkerlakken zelf bestrijden? Of is het verstandiger om gelijk een professionele bestrijder in te schakelen? Hieronder wordt uitgelegd wat u het beste kunt doen als u last hebt van kakkerlakken.

Feiten over kakkerlakken

Kakkerlakken staan bij veel mensen bekend als vieze insecten die lastig uit te roeien zijn. Toch zijn de meeste soorten kakkerlakken niet schadelijke en komen deze niet bij u thuis voor.

Sommige soorten zijn echter wel schadelijk en kunnen ook bij u thuis als plaag voorkomen. Het is daarom belangrijk om te weten te komen of u een professionele ongediertebestrijder in moet schakelen, of dat kakkerlakken zelf bestrijden ook tot de mogelijkheden behoort.

Kakkerlakken planten zich razendsnel voort, en een enkele kakkerlak kan als snel voor vele nakomelingen zorgen.

Goed om te weten is dat kakkerlakken af komen op water en etensresten. Zorg dus altijd dat uw huis netjes en opgeruimd is. Als u als kakkerlakken in uw woning heeft geconstateerd, is het raadzaam om alsnog alles zo netjes mogelijk te houden. Helaas gaan kakkerlakken meestal niet vanzelf weg en zijn verdere maatregelen nodig om kakkerlakken te bestrijden.

Kakkerlakken zelf bestrijden

U heeft last van kakkerlakken in huis en wilt hier zo snel mogelijk van af. Kunt u kakkerlakken zelf bestrijden?

kakkerlakken zelf bestrijden

Foto door Jeff Kubina

Hoewel er verschillende manieren en trucjes op internet gegeven worden om kakkerlakken te doden, is het erg lastig om een kakkerlakkenplaag helemaal te bestrijden. Waar een kakkerlak is zijn er vaak meerdere. Als u een kakkerlak ziet kunt u deze doodtrappen, evenals de eitjes die de kakkerlak bij zich draagt.

Kakkerlakken verstoppen zich echter in kleine kiertje en gaatjes. Zelf kakkerlakken bestrijden door middel van de kakkerlakken te doden zal daarom waarschijnlijk niet werken. Hoogst waarschijnlijk zult u enkele of meerder plekken over het hoofd zien, waar door kakkerlakken zich weer snel kunnen vermenigvuldigen.

Kakkerlakken zelf bestrijden is dus een lastig karwei, wat meestal geen succes heeft.

Wat kunt u dan wel doen om kakkerlakken te bestrijden?

De beste optie is om gebruik te maken van een specialistische bestrijder. Deze bedrijven hebben veel ervaring met het verdelgen en bestrijden van kakkerlakken. De kans op succes is daarom vele malen groter wanneer dit door een specialistisch bedrijf gebeurd.

Heeft u vragen over het laten bestrijden van kakkerlakken, of wilt u weten hoeveel het gaat kosten. Mail ons vrijblijvend via onderstaand formulier en we helpen u vandaag nog met uw probleem.

Last van beestjes? Vrijblijvend advies aanvragen

Bel ons direct of vraag advies aan

085 - 029 6297, Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed