Kakkerlakken Bestrijden Bel direct de lokale bestrijder 085-0296297

Bel ons direct

085 - 029 6297

Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed
kakkerlak doodtrappen

Kakkerlakkenplaag; Hoe komt u er vanaf?

Kakkerlakken staan bekend als vieze, kruipende insecten waar mensen het liefst zo weinig mogelijk mee te maken willen hebben. Terecht ook, want kakkerlakken kunnen ziektes en bacteriën met zich mee brengen.

Kakkerlakken zijn lastig te bestrijden insecten en wanneer er sprake is van één kakkerlak, is er sprake van meerdere kakkerlakken en dus van een kakkerlakkenplaag.

Een kakkerlakkenplaag is erg vervelend en kan voor de nodige psychische en gezondheidsproblemen bij mensen zorgen.

Hoe ontstaat een kakkerlakkenplaag?

Een kakkerlakkenplaag ontstaat doordat kakkerlakken afkomen op etensresten en geuren. Worden deze niet goed opgeruimd, dan is er een goede kans dat dit kakkerlakken aantrekt.

Ook reizen kakkerlakken vaak mee bij mensen in bagage van mensen. Dit komt vooral veel voor bij mensen die terugkomen van vakantie vanuit tropische oorden. Controleer dus altijd goed uw bagage voordat u uw spullen weer uit pakt.

Er is nooit sprake van één kakkerlak, maar van een kakkerlakkenplaag. Dit komt omdat kakkerlakken zich erg snel voortplanten. Kakkerlakken leggen namelijk verschillende pakketjes met eitjes waaruit vele nakomelingen ontstaan.

Binnen een jaar tijd kan een enkele kakkerlak wel voor duizenden nakomelingen zorgen. Al deze nakomelingen kunnen zich ook weer erg snel voortplanten. U snapt dus dat het noodzakelijk is om direct actie te ondernemen als u vermoedt dat dit ongedierte in uw woning of bedrijfspand aanwezig is.

Enkele kakkerlakken vermeerderen zich binnen zeer korte tijd tot een kakkerlakkenplaag zonder dat u het door heeft. Het zelf bestrijden van een kakkerlakkenplaag heeft daarom weinig zin.

Wat te doen tegen een kakkerlakkenplaag?

Een kakkerlakkenplaag is een hardnekkig probleem waar u niet zomaar vanaf komt. Kakkerlakken verstoppen zich onder andere:

  •          Achter de koelkast
  •          In keuken kastjes
  •          In elektrische apparaten
  •          In putjes en kelders
  •          In spleten, kieren en gaten
  •          In meubilair
  •          In aquaria
  •          In vuilniszakken
  •          In leidingen

Daarnaast verstoppen kakkerlakken zich nog op andere donkere plaatsen, waardoor kakkerlakken lastig te bestrijden zijn.

kakkerlakkenplaag

Foto: Matt Reinbold

Een kakkerlakkenplaag bestrijden is een klus die gedaan moet worden door een professionele ongediertebestrijder. Kakkerlakken verspreiden namelijk schimmels en bacteriën wat ze kunnen overbrengen op voedsel van ons en onze huisdieren. Ook veroorzaken kakkerlakken allergieën en astma.

Een kakkerlakkenplaag verdwijnt nooit vanzelf. Er zijn tal van bestrijdingsmiddelen te koop, maar deze dienen slechts om het probleem in kaart te brengen. Deze bestrijden te kakkerlakkenplaag dus niet, daar zijn deze middelen niet krachtig genoeg voor.

Ook experts en professionele bestrijders geven aan dat deze middelen niet goed werken om een kakkkerlakkenprobleem volledig te verhelpen.

De beste en eigenlijke enige manier om van een kakkerlakkenplaag af te komen is dus om een specialistisch bestrijdingsbedrijf in te schakelen.

Door op de link te klikken kunt u dit doen via www.kakkerlakkenbestrijden.com. U kunt dan uw gegevens invullen en een professionele bestrijder neemt contact met u op.

U kunt ook direct met een expert bellen voor vragen, advies of eventuele bestrijding. Bel hiervoor onderstaand nummer.

 

Bel ons direct of vraag advies aan

085 - 029 6297, Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed