Kakkerlakken Bestrijden Bel direct de lokale bestrijder 085-0296297

Bel ons direct

085 - 029 6297

Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed

Last van kakkerlakken, hoe komt u er van af?

Last van kakkerlakken. Het probleem komt de laatste tijd steeds vaker voor in de Nederlandse huizen. Maar weet u wat u moet doen als u last heeft van kakkerlakken?

In dit artikel vertellen wij u meer over de maatregelen die u moet treffen om geen last meer te hebben van kakkerlakken.

Maar eerst moet u weten wanneer het daadwerkelijk nodig is om actie te ondernemen.

Wanneer moet u ingrijpen?

Last van kakkerlakken hebben is een groot probleem en dient serieus genomen te worden. Het is van belang dat u zo snel mogelijk ingrijpt, omdat kakkerlakken zich enorm snel verspreiden.

Deze snelle verspreiding heeft te maken met de voortplanting en de geur die de beestjes verspreiden die weer andere kakkerlakken van buitenaf aantrekt.

Dus als u merkt dat er meerdere kakkerlakken in uw huis leven, verwaarloos dit probleem niet en grijp direct in!

Hoe moet u kakkerlakken bestrijden?

Er zijn verschillende manieren om kakkerlakken te bestrijden. U kunt natuurlijk zelf actie ondernemen, maar vaak is het toch handig om zo snel mogelijk professionele hulp in te schakelen.

Kakkerlakken worden namelijk langzamerhand immuun voor bestrijdingsmiddelen die in de winkel te koop zijn. Het is bovendien moeilijk om te bepalen waar de kakkerlakken zich schuil houden en waar de eitjes liggen. Kakkerlakken verstoppen zich in allerlei kieren, spleten gaten die u niet kunt zien, of waar u niet bij kunt komen. Kakkerlakken effectief zelf bestrijden is dus een zeer lastige taak.

De ongedierte bestrijding zorgt ervoor dat alle kakkerlakken inclusief de niet-uitgekomen eitjes worden bestreden. Zo voorkomt u een terugkerend kakkerlakkenprobleem.

last van kakkerlakken

Dit kan in uw huis aanwezig zijn als u last heeft van kakkerlakken
Photo Credit: Matt Reinbold

Last van kakkerlakken, de signalen

Als u een kakkerlak heeft zien lopen weet u dat er kakkerlakken in huis zijn. Maar wat nou als u nog nooit een kakkerlak heeft gezien en toch wilt controleren of er werkelijk geen kakkerlak in huis is?

Er zijn een aantal signalen die u kunt waarnemen en die duiden op de aanwezigheid van kakkerlakken:

– In uw huis kunt u uitwerpselen tegenkomen. Deze zijn zwart van kleur en zijn ongeveer 1mm groot.

– Door de snelle voortplanting kunt u eierschalen tegen komen.

– Kakkerlakken eten alles wat organisch is, daarom kunt u schade tegenkomen aan bijvoorbeeld leer en boeken. Ook komen kakkerlakken af op etensresten en open verpakkingen. Sluit daarom al uw etenswaren altijd goed af in gesloten trommels, blikken of potten.

– Kakkerlakken verspreiden een nare geur, dat kunt u vergelijken met een bedorven lucht. De geur verspreid zich over alles waar de kakkerlakken mee in aanraking zijn gekomen.

– Kakkerlakken  zijn nachtdieren. Als u vermoed dat u last van kakkerlakken heeft is het handig om s ’avonds met een lamp op zoek te gaan naar kakkerlakken.

Ongediertebestrijders kunnen deze kenmerken makkelijk herkennen, voor het ongetrainde oog is dat soms een stuk lastiger. Via deze signalen kunt u zelf al wel controleren of u signalen van de aanwezigheid van kakkerlakken kunt herkennen.

Als u deze signalen heeft herkend, dan adviseren wij altijd om professionele ongedierte bestrijding in te schakelen.

Last van kakkerlakken is een serieus probleem en dient niet onderschat te worden, daar een plaag zich snel kan uitbreiden en verspreiden.

Neem daarom via Kakkerlakkenbestrijden.com gratis vrijblijvend contact op met een ongedierte bestrijder bij u in de buurt als u last heeft van dit ongedierte. Vul onderstaan formulier in en we helpen u graag met uw kakkerlakkenprobleem:

Last van beestjes? Vrijblijvend advies aanvragen

Bel ons direct of vraag advies aan

085 - 029 6297, Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed