Kakkerlakken Bestrijden Bel direct de lokale bestrijder 085-0296297

Bel ons direct

085 - 029 6297

Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed

Ongedierte in de keuken

Vaak komt het voor dat men last heeft van ongedierte in de keuken. Dit hoeft in eerste instantie geen groot probleem te zijn, maar toch is het belangrijk meteen wat maatregelen in acht te nemen. U kunt last hebben van veel verschillende ongedierte in de keuken, maar op het moment dat men bijvoorbeeld last heeft van kakkerlakken, kan dit erg vervelend en hardnekkig zijn.

Kakkerlakken zijn één van de voorbeelden die men vaak als ongedierte in de keuken ziet, aangezien kakkerlakken er om bekend staan alleseters te zijn en dus de keuken als perfecte verblijfplaats zien.

Ongedierte in de keuken vermijden

Om ongedierte in de keuken te vermijden, is het belangrijk om de keuken goed schoon te houden. Vooral rondom het fornuis en de koelkast, omdat zich daar vaak de meeste etensresten bevinden. Deze etensresten moeten zo snel mogelijk verwijderd worden en buiten het huis geplaatst worden.

ongedierte in de keuken

Foto: Audubon Insectarium

In het geval van kakkerlakken is het ook aan te bevelen om de temperatuur zoveel mogelijk te laten dalen en er voor te zorgen dat er goed geventileerd wordt. Kakkerlakken vinden dit namelijk niet fijn, omdat ze afkomstig zijn uit de tropen en dus hoge temperaturen en luchtvochtigheid gewend zijn.

Verder is het goed om de kieren en gaten te dichten in muren en vloeren, omdat kakkerlakken schuw zijn en dus de neiging hebben zich in deze gaatjes en kieren te verstoppen.

Ongedierte in de keuken bestrijden

Op het moment dat er sprake is van ongedierte in de keuken, zoals bijvoorbeeld kakkerlakken, is het erg belangrijk om deze zo snel mogelijk te bestrijden. Vooral kakkerlakken staan erom bekend dat ze veel ziektes, infecties en bacteriën (als salmonella) met zich mee dragen.

ongedierte in de keuken

Foto: Swami Stream

Het ongedierte in de keuken bestrijden gaat niet zomaar. Vooral de Duitse kakkerlak komt vaak als plaag voor, maar is erg schuw en laat zich daardoor niet zo snel zien. Hierdoor lijkt het probleem in het begin niet zo groot, omdat de werkelijke grootte van het probleem niet zo goed ingeschat kan worden.

Ongedierte in de keuken professioneel bestrijden

Op het moment dat er niets gedaan wordt aan deze soort van ongedierte in de keuken, zullen de kakkerlakken zich in korte tijd blijven vermenigvuldigen en is er binnen zeer korte tijd sprake van een ware kakkerlakkenplaag.

Daarom is het erg aan te bevelen om zo snel mogelijk een bestrijder in te schakelen. Deze kan op een professionele manier de omvang in kaart brengen en de kakkerlakken bestrijden met de juiste bestrijdingsmiddelen.

Bel ons direct of vraag advies aan

085 - 029 6297, Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed