Kakkerlakken Bestrijden Bel direct de lokale bestrijder 085-0296297

Bel ons direct

085 - 029 6297

Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed

Veel gestelde vragen

Als u te maken hebt met kakkerlakken is dat een vervelende situatie. Niemand vindt het leuk om klein vies ongedierte in zijn/haar huis te hebben. Wij snappen dat u veel vragen heeft met betrekking tot het oplossen van het kakkerlakken probleem. Hieronder staan een aantal vragen die vaak aan ons gesteld worden. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op.

1. Kan ik kakkerlakken zelf bestrijden?

Dit is erg lastig. Kakkerlakken zijn schuw, verstoppen zich goed en bouwen resistentie op tegen bestrijdingsmiddelen. Als u zelf gaat bestrijden bestaat de kans dus dat u dubbele kosten moet betalen. Als zelf bestrijden niet lukt (en die kans is redelijk groot) moet u later de kakkerlakken alsnog professioneel wilt laten bestrijden. Wij raden daarom aan om meteen voor professionele bestrijding te kiezen.

2. Hoeveel kost het om een offerte aan te vragen?

Een offerte aanvragen via kakkerlakkenbestrijden.com kost niets en is geheel vrijblijvend. U vult uw gegevens in het formulier in, en er wordt door een professionele bestrijder bij u in de buurt contact met u opgenomen.

3. Zijn mijn persoonsgegevens veilig bij kakkerlakkenbestrijden.com?

Ja. Wij brengen u via uw gegevens in contact met een bestrijdingsbedrijf bij u in de buurt. Wij garanderen dat uw gegevens niet aan derden worden doorgestuurd.

4. Ben ik verplicht om een afspraak te maken na het invullen van het contactformulier?

Nee. Deze service bieden wij vrijblijvend aan en u hebt ten aller tijde het recht om andere maatregelen te nemen.

5. Welke maatregelen kan ik het beste nemen om kakkerlakken te bestrijden.

Wij raden u aan om altijd professionele bestrijdingshulp in te schakelen. Als u kakkerlakken zelf gaat bestrijden is de kans groot dat u bepaalde dingen over het hoofd ziet en de kakkerlakkenplaag niet volledig uitroeit.

6. Wat doet kakkerlakkenbestrijden.com?

Kakkerlakkenbestrijden.com is een informatieve website over kakkerlakken. Op deze website kunt u met al uw problemen en vragen terecht als u te maken heeft met kakkerlakken. Wij weten namelijk hoe verschrikkelijk vervelend een kakkerlakkenplaag kan zijn. Tevens biedt Kakkerlakkenbestrijden.com u de mogelijkheid om via deze website vrijblijvend in contact te komen met een bestrijder bij u in de buurt.

Meer vragen? Wij schakelen u door met uw lokale bestrijder (Vrijblijvend en 24 uur per dag bereikbaar): 088-2337806.